För dig som är ny i huset

Här hittar du en sammanfattning av det du behöver vet och ha koll på som ny på Stena Center.

Nyckel och bricka

Nyckel och bricka till ert rum kan ni kvittera ut i receptionen. Om ert företag redan sitter i huset behöver vi få bekräftat vilka som ska kunna hämta ut nycklar mm.


Kontaktuppgifter

Vi behöver veta ert telefonnummer och e-mailadress för att kunna nå er om ni har besökare eller paket att hämta upp. Varje vecka skickar vi ut ett veckobrev om vad som händer i huset och i vår närhet.


Post och Paket

Bredvid receptionen finns postrummet. Här hittar ni ert företags postfack, ett postfack för utgående post samt paketmottagning.

Posten levereras och hämtas upp två gånger per vardag - ca kl 9,30 och kl 14,30. Paketleveranser sker under hela arbetsdagen.


Om ni vill att era besökare skall kunna nå er direkt från ytterdörren kan vi koppla in porttelefon till er direkt. Meddela vilket telefonnummer ni vill koppla till. Porttelefonen fungerar mellan kl 8-22.

Porttelefon


Företagslogga i caféet – Vi sätter gärna upp er logga i en av ramarna i caféet. Skicka er logga till info@stenacenter.se. Företagsnamnet kommer även att synas vid entréerna, receptionen samt på hemsidan.

Företagslogga


Drivrutiner till skrivarenLadda ner drivrutiner till din dator här under IT för utskriftsmöjlighet på skrivaren i receptionen:  Du behöver din nyckelbricka för att få tillgång till skrivaren. Brickan aktiveras i receptionen.

Skrivare


Bokningskonto för konferensrum – Skicka företagsnamn och mailadress till info@stenacenter.se så bjuder vi in till onlinebokning av konferensrummen. Vi kan även boka rum åt er från receptionen. Under "Mötesrum" på hemsidan kan ni boka lokaler och se vad som är ledigt.

Bokningskonto


Parakey ger dig en möjlighet att öppna ytterdörrar och dörrarna i glasgången direkt via mobiltelefonen. Skicka över namn, företag och mailadress till receptionen så bjuder vi in dig via en länk. Du måste ladda ner Parakeyappen.

Parakey


Alla har eget ansvar att slänga och sortera sopor (och i rätt kärl!) som t.ex. kartonger, glas, plast, batterier mm. Soprummet är beläget på markplan i D-huset och du låser upp med nyckeln till ert kontor. Det finns även en extranyckel i nyckelskåpet vid receptionen.

Tänk på att alltid vika ihop kartongerna! Meddela oss gärna om det är fullt något kärl.

Soprum


Kaffe och te ingår i hyran, men du förväntas hjälpa till med att ställa in koppar och annan disk i närmsta diskmaskin, samt att starta och tömma maskinerna när det behövs. Kaffekopparna måste plockas ner till caféet.

Vi har ingen personal som tar hand om kök och pentryn utan alla måste hjälpas åt!

Kaffekoppar


WI-FI


Adressändring

Er nya bolagsadress är (vanlig post):
Ert bolagsnamn
Stena Center 1 A-D
412 92 Göteborg

Besöksadress/För paketleverans:
Ert Bolagsnamn
Holtermansgatan 1
411 29 Göteborg


Stena Centers Community

Som en del av vårt community kan du som hyr här alternativt har en communty-plats vara med i vår stängda Facebookgrupp. Ansök om din plats här.